Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 7-Mar-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Quality time!

 
 
 
 
Sejak papa pindah ke Pulau Indah, Nisa cuma bleh jumpa papa bi-weekly, but virtually hari-hari la since papa buat video-call, but slalunya lepas 5 minutes Nisa dah boring, hahaha
So, on the 1st weekend yang papa balik, which was time cuti Maulidur Rasul, memang papa bawak Nisa jalan sakan, pi Jusco peberet, then pi beach la...actually beach kat Feringgi jer
This is the 2nd time Nisa gi beach, but masa 1st time tu dia kecik sangat walau dah bleh jalan, but since pi dengan Maktok Pah, so biasa la maktok-maktok nih, tak kasi la cucu dier main panas takut demam ke sunburn ke...Kali ni, kami dapat spot yang teduh sket, so Nisa bleh blajar main sand and build 'house' (dier tak panggil sand-castle sebab kecik)...Nisa was so happy, tapi yang porong stim sket adalah kehadiran jellyfish yang sebesar tayar kereta Either dah mati ke sesat ke ntah le, tapi even papa just gi dekat and guna kayu untuk tolak ke tempat lain (kayu patah sebab berat sangat), not even touching the jellyfish, kaki papa rasa pedih macam melecur, maybe sebab skin contact dengan air yang sekeliling jellyfish tu...Nisa lak sebab awal-awal mama cakap jangan, nanti kena Nisa pain, blood comes out, terus gerun dan taknak dekat, terjerit-jerit bila ombak hanyutkan jellyfish ke arah dia even though jauh lagik FYI, Nisa ni takut darah macam papa dier, so cukup pantang la kalau kita cakap blood comes out


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net