Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 3-Jul-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Traveling for work

First pic at Narita airport
People queuing up
 
Imperial Hotel
A view of my room
The king size bed
 
 
The Supplier Communication Roadshow team
With my best friend
My fav food
 
Planes waiting for turns
Up, up and away!To the next destination!
Japan also has haze problem
Took midnight flight from Penang to Narita, but couldn't sleep much.Maybe I drank too much teh tarik,dah stewardess setengah jam skali asik tanya nak apa-apa tak,tak jawab kang kesian lak,so kasi je diorg keje Sampai-sampai je still blur-blur,ngantuk...sampai je ader shuttle bus amik ke hotel.

Here we are at Tokyo Imperial Hotel, terletak di salah satu kota termahal di dunia,Ginza.Sampek kat lobby,orang escort ke bilik.This is my 2nd trip,but last time dapat bilik city-view,kali ni sea-view(actually kuala sungai je,ntah aper-aper ).I love the interior,the service was great!

Mmg kawasan org kaya,bosan nengok madam-madam jepun ngada-ngada,bebudak skolah shopping sehari beribu-ribu lemon,mmg kat sini dikelilingi kedai branded,siap ada Brand Street,sepanjang jalan penuh kedai brg branded.Ni gambar dinner kat restoran mende ntah ngan my team.Lain-lain tu gambo saja amik boring-boring time lam flight to my next destination.See ya!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net