Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-Dec-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Akad Nikah in Masjid Al-Bukhary Alor Setar

Both fathers
...nervous...(hehehe)
"Alif Ya Mim?" "Unta, ustaz"
Jeng jeng jeng...
Pheww...lega..buleh kentut dah...
Eh ustaz...ni surat pajak!!
Autograph...
Gerunnya nak naik benda ni
Ring for me
Ring for him
Maskawin
Posing for Rafi
Me

At last, challenge after challenge, hurdle after hurdle, the two of us becomes one.
It was a beautiful ceremony, full with tears and laughters of the people who know our story.
For us, this is not the end of what we went through, but the beginning of a new journey together.
This is from my beloved brother's camera (I'm specially close with him than with other siblings)...Still waiting for pics from Rafi


Hari ni hujan, tak berapa lebat, tapi cukup membuatkan orang kalut dan cemas.Orang yang memang tengah 'duk dak duk dak' of coz la bertambah nervous...hehehe Sampai lupa tukar spec ke lense.Tengok muka dia serious jer Sedangkan pengantin perempuan dan pengapitnya dok bergelak ketawa buat lawak dari skrip P Ramlee Lepas akad baru pengantin lelaki ceria sket, pastu asik bergelak buat lawak P Ramlee lagi sampai kene tegur dek orang-orang tua
Hari ni simple ja, baju kaler buttercream with a bit golden tint.Upacara hanya akad di masjid dan sarung ring serta gelang(maskawin) di rumah.Gerunnya nak naik pelamin tu cam nak naik roller coaster.Low profile katakan, I tak tahan media attention (paparazzi) nih...hehehe.Memang kagum dengan professionalism Rafi, diorang sampai on time, dah la in sut baju melayu hitam!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net