Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-Dec-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Malam Berinai Kecil

Family and relatives
 
 
 
Cam tekong nasyid jer ropanya...
Giant pun turut serta
Upacara bermula
Mak ayah pun naik pelamin lagi
Tukar baju
Posing untuk Rafi lagi
I was supposed to change into more clothes, but I forgot to bring home my Japanese kimono suit I got as a gift from a friend and we are already 1 hour later than schedule (we planned to start at 9:30pm actually but as everyone was busy preparing for tomorrow's wedding, we started a 10:30pm).So, I only change twice

Lampu bilik pengantin buat hal at the last minute so alang-alang tu pegi beli baru tapi pemasangan habis pukul 8:30 malam. Family & relatives lak sibuk buat hantaran, hias rumah dan isi bunga telur, so keadaan kalut sikit.Plan nak mula majlis pukul 9 malam tapi delay ke 9:30, and at last jadinya pukul 10:30 Dah habis disiram (upacara menepung tawar & merenjis) dan posing-posing dah dekat midnight, kesian Rafi, sorry yek Rafi Umi (pengapit) yang tolong lukis-lukis inai kat tangan dan kaki, habis cuci semua tu dah pukul 3 pagi.Pukul 8 dah kena pegi bersiap, so kesimpulannya tak tido sangat la malam nak kenduri ni


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net