Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 24-Dec-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Wedding in Alor Setar

Fear factor
Mak andam terjun siapkan flowergirl
With my eldest niece(brother's kid)
Panglima Oren dah mai
One big happy family
So the parade starts
My youngest niece(sister's kid)
 
Lapaqqqq...
Nak tambah nasik bleh?
Gifts from the bride
Gamelan musicians
With his family
Guests
With beloved brother & wife
Charlie's angels
3 stoodges
Giant pun sibuk
Eh, eh...our mummy from Japan came too!
Our mummy
Our pledge

Bride and Groom's theme: Orange
VIP tent: Red/Maroon
Bride's family/relatives theme: Red/Maroon
Bride's gifts theme: Spring
Groom's gifts theme: Autumn
Bride's bedroom theme: Pearl white
P/s:These pics are from my brother's camera too


Bangun subuh mak dah sumbat soh makan banyak-banyak, tapi sebab tak cukup tido so takde selera Then kol 8 pagi pegi bersiap, kol 10 pagi balik ke rumah. Time tu kat dalam rumah ada upacara marhaban/berzanji, kat luar rumah family & relatives sibuk susun meja pengantin, pengantin perempuan dok menguap jer
Dekat kol 2 rombongan pengantin lelaki sampai, dari jauh nampak Panglima Oren berkilauan jer...hehehe.Start dengan upacaa perarakan dari hujung jalan ke rumah pengantin perempuan(nasib baik rumah no. 5, kalau tak berpeluh laaa...), bersanding then makan Thanks so much to my sister-in-law who is the pillar strength of the whole event, semuanya berjalan lancar.
Sepatah dua kata mengenai pengalaman jadi pengantin? PENAT


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net