Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 9-Feb-2006 05:33 Email | Share | Bookmark
More wedding photos...

Dengan mak angkat dari Japan
Terharu dengan kesudian dia memeriahkan majlis
 
 
 
 
Tengah ready nak bergambar dengan kengkawan Dell
 
Dengan kengkawan Intel
Bergambar dengan sekuntum bunga telur
Dengan kawan yang datang jauh dari KL
Dengan kengkawan study kat Japan
Kat SP
Mak angkat dia time kecik-kecik
 
 
 
Sebelum diorang bertolak balik ke KL

Walaupun dah nak masuk 2 bulan, ni gambar baru dapat dari camera our mak angkat in Japan. Terharu dia susah payah datang memeriahkan majlis kami, siap pakai sut kimono lagi! Dah la tu, dia attend kenduri dua-dua side, di Alor Setar dan Sungai Petani!So, enjoy!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net