Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-May-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Family Day!

 
Tengah blajar jadi papa
"Kita enjoy!!!"
Tuan puteri sorang
Brother-in-law ngan anak dier
Papa nyer nak rest,passing anak kat pakcik nyer
Eiii...picit idung niii
Borak adik-bradik
Last week, during Wesak holiday kami buat Family Day kat Casuarina Beach Resort, Penang. Abang ipar yg sulung balik dari KL, then gabung dengan adik ipar and wife, mertua sumer...ramai-ramai gi bermalam kat hotel tu...actually hotel tu takde la best sangat, tapi menarik sebab antik gila...hehehe...Bayangkan, air-cond dier centralized, jadi temperature controller dia kita pusing cam tombol kat dinding untung tutup bukak laluan air-cond tu...bunyi 'gedegang' tiap kali tutup bukak,kelakar gila!
My 2nd brother-in-law takleh join sebab dia kat oversea, tapi dia yang sponsor holiday ni, so thanks so much Best gak main-main ngan bebudak tu, anak 1st brother-in-law, Faiz (8 years), Hazeeq (taktau braper) and Zulaikha (3 years). Ika ni kiut tapi susah nak capture gambo dier sebab tak duduk diam...hehehe...My hubby pulak memang suka budak-budak, so dok practice mengasuh budak ler,nak jadi papa nanti


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net