Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Aug-2006 06:08 Email | Share | Bookmark
I miss my Giant!

Ni berat dekat 10kg nih...
 
Juling bijik mata kena snap gambo
Giant camera shy
Lepas kena marah sebab main bunga
Before and after
Dulu besar plug socket jer...



Sebab perut nih dah makin sarat, pastu tak lama lagi nak pindah ke rumah baru so busy packing barang, Giant terpaksa dihantar balik ke kampung...cam hantar anak gi umah maktok dan tokwan nyer plak....hehehe
Tapi rindu gila kat Giant, dah 2 minggu tak tengok. Kalau tak balik keje dia sambut (tu pun sebab nak makan), then tido dia sure tido kat ujung kaki (berat nak mampus, hangat lak tu). Balik rumah mak ingat nak jumpa Giant, tup tup abang dah kidnap Giant bawak gi rumah dia sebab anak-anak dia nak main ngan Giant
Lately dok busy ngan baby, lama tak amik gambar Giant, so again, ada gambar time wedding jer la...
Pastu ada gambar Giant masa kecik-kecik umur 2-3 bulan...then gambar before and after Giant, perbezaan dia masa umur dalam 6 bulan (gambar tu amik masa kat Japan) dengan umur 3 tahun (gambar masa wedding)...ada perbezaan?
Windunya kat Giant....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net