Danisha's FotoPage


My name: Danisha Danisha
My Fotopage: http://danisha.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
aniruz luz
Latest entry:Penang 2011
View this Fotopage entry
WM Rifdi
Latest entry:New Home..
Sad to say.. The day has come to inform you guys that i will no longer update my fotopages.. :-S I've decided that all future pics taken by me will be uploaded and shared at Picasa.. Here's my link: http://picasaweb.google.com/rifdi.rasid I've been with fotopages since 2004 but i think its time to move on to a better platform.. So see you guys there! :-D View this Fotopage entry
Lepas mod pic 2
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Mama Damia Danish
Latest entry:Happy Birthday Danish Qasyri
View this Fotopage entry
Shafira Rafi
Latest entry:Shafira & Faizan
View this Fotopage entry
PiT Had
Latest entry:Pantai Timur Road Trip
Jalan Jalan cari makan!!! View this Fotopage entry
He is lovin it!!
Muhammad Akasyah Azali
Latest entry:Muhammad Adryan Azali@Angah
Muhammad Adryan Azali dilahirkan tepat pukul 7:29am pada 14hb Mac 2009 bertempat di Hospital Sultan Abdul Halim, Sg Petani, Kedah. Bayi yang seberat 3.98kg ini dilahirkan secara normal dan mempunyai ketinggian 57cm. (Angah telah berjaya menewaskan Along=3.65kg;52cm) :-D View this Fotopage entry
Danish Aiman and Dania Aliesya
Latest entry:From Fotopages to Blogspot...!
Salam my dear friends.. Thank you for visiting this fotopages.. :-> Please be informed that we have moved to 'NEW' house.. http://sweetomoide.blogspot.com See you there! :cloud9: View this Fotopage entry
SHaHaQiLiF FaMiLY
Latest entry:RaYa KoRBaN YG LePaS....
SInce gambar pun tak banyak...so enjoy the cow's pic..hehehehhe...berkorban besar tau lembu ni...alhamdullillah....semua berjalan ngan lancar.... 8-) upacara akad menyerahkan tugas kepada pak lang man untuk sembelihkan lembu itu... View this Fotopage entry
Astrid Juliana
Latest entry:farewell lunch Mr.Azman
ok guys......sorry coz mengupload gambar masa farewell lunch with Mr.Azman lambat...hehe...bz bz bz keje (cam baguih jek..hehehe)....anyway...enjoy the pics ! Lawak tgk Tini, Reduan and Izahar makan bersungguh2...hehehe...kiranye kalau bwk korang g buffet nie mmg tak rugi..... :P to Mr.Azman....congratulations on your kenaikan pangkat ! all the best from all of us ! :-D View this Fotopage entry
dgn pokok pun nak amik gaks gambar.. ;p
maya irma
Latest entry:Our newborn bb n our 2y old daughter
Sharifah Aina Humaira :wave: Sharifah Nur Shahirah Happy Birthday my lil pumpkin View this Fotopage entry
pic with my husband's anty also expecting her bb
FarIzMa Family
Latest entry:Salam Eidul Adha
Alhamdulillah tahun ni sambut raya eidul adha di kelantan. Ibu dpt cuti panjang :-D On the way balik kg kami singgah cameron highland . Syiokknya pergi bercuti ke sana ..sehinggakan payih dan ibu selsema aiyook bak kata payih ibuuuu kujukkkkk**nak sebut sejuk tapi versi pelat. :group_hug: Salam Eidul Adha Maaf Zahir Batin :group_hug: View this Fotopage entry
eMiR HaReeZ NaQuiYuDiN
Latest entry:Moving to a new blog...
We"ve moved to a new blog.. Please go to http://dinayin.blogspot.com/ for new update... Hope to see you there... Best Regards, -DinAyin- View this Fotopage entry
Jaz Meen
Latest entry:hello world @ W13
View this Fotopage entry
sYuDz aNuAR
Latest entry:I have moved
I have moved to below website. Any activities will be updated there, ya. This page will remain here until god knows when. :-> Thanks for all the support and see you in my new page. http://syudz.blogspot.com View this Fotopage entry
With collegues and boss!
Fiza Yezid
Latest entry:Dosa Umpat Kekal Jika Tak Diampun Mangsa
Sejak balik malaysia ni,telinga ku asik berbuat dosa aje....renungan untuk diri sendiri jugak..Macam mana nak sampaikan ni without hurting others feeling.especially elderly..huhuhuhu.. MENGUMPAT ialah menceritakan atau menyebut keburukan atau kekurangan seseorang kepada orang lain. Mengumpat berlaku sama ada disedari atau tidak. Perbuatan itu termasuk apabila menyebut atau menceritakan keburukan biarpun tanpa menyebut nama pelakunya tetapi diketahui oleh orang yang mendengarnya. ... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Jon Leen
View this Fotopage latest entry
SAYA!
alias afishah
Latest entry:anis dan fahim di nexus karambunai
View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
fazzz ismail
Latest entry:MokNa Wedding Day
Mokna ni adik abah(asben) yg ke 2... so..pas je ku balik dari nihon utk training..terus langsung ke Bachok Kelantan.. tk sempat pergi kenduri sebelah lelaki kt Jeli..pasal dah kena kerja.. adehla..kalo lah aku keje sendrik..kan best bleh cuti suka hati..kekeke pasangan pengantin aina dgn sepupunyer..Najihah,tumpang begambo kt pelamin :P ntah apa gaya dibueknyer si aina nie :-D View this Fotopage entry
siti nasrina
Latest entry:tokyo 2007
ehem2, gambar ni plak diambil masa gi tokyo dengan my mum masa selepas grad kat akita.well, haritu ipload tak habeh, tak sangka banyak jugakla gambar dia.hehe. tapi itu lah, rasa puas biler dah upload sumer. err..ni sebenarnyer banyak lagi tak upload, ader gambar masa gi disney sea etc lagi, nanti kene korek mana hala ntah dia ader cd tu. anyway, memang aper yang korang nampak, itulah ceritanya. happy viewing! View this Fotopage entry
gaya koboi!
Nadzrie Azhar
Latest entry:Sufyan's 3rd Birthday
Majlis harijadi yang dianjurkan oleh opahnya di Ayer Keroh on the 10th of Dec..... Actually birthday Sufyan was on the 6th... tapi sebab nak buat sekali dengan cousin Maisarah, which fals on the 13th., so opahnya ambik date yang tengah2 Mak Yang dgn Umi Nyah ada kasi hadiah kat Sufyan... TQ Mak Yang dan Umi Nyah... To Sufyan....Happy Birthday Boy... View this Fotopage entry
cuck2 kek pulak....
Michelle Ho
Latest entry:Photos from Ing Ing's Camera - Day 1 to Day 3
These are the photos from my recent Redang Trip downloaded from Ing Ing's camera. View this Fotopage entry
Nick with Ing Ing.
ai rain
Latest entry:sup?
Semalam..mengidam sup..huhu..kebetulan..ari tu ada sesaja gatal order ekor lembu dr internet(kami order halal food guna internet)...so,hari ni menu saya.."sup ekor lembu"...pastu,ada permintaan dr cik abg suruh saya hantarkan sedikit sup...saya kata.."ok"..sudahnya..inilah yg saya hantar utk dia.. :-D sebenarnya..saya bkn buat sup ekor..tp..saya buat sup kayu..sebab,kerasnya ya amat..klo cerita pd mak,pasti mak gelakkan saya...ekekekek... tapi,lepas saya habiskan 2ketul "kayu" yg ada dalam gambar ni.... View this Fotopage entry
Siew Yong Koay
View this Fotopage latest entry
part of the team..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016